WEBSITE LATEN MAKEN?

  • Webdesign 100 % op maat: creatief en origineel concept
  • Responsive design: zichtbaar op alle toestellen
  • Synchronisatie mogelijk: koppeling met ERP, CRM
  • SEO: goed vindbaar in Google

 

Een doordachte voorstudie

Bij Apunta starten wij altijd met een doordachte voorstudie (ook wel wireframe genaamd). Dit is een uitgewerkte plattegrond van uw website. Hierbij krijgt u onmiddellijk een idee waar er plaats is voorzien voor een header, tekst, afbeeldingen, navigatie-elementen, video’s … De onderlinge pagina’s in deze voorstudie zijn ook gelinkt aan elkaar zodat navigeren mogelijk wordt en het concept kan getest worden alsof het een echte website zou zijn. 
In samenspraak met u, onze designers en SEO-specialisten wordt de voorstudie voldoende getest op gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker.  Verbeteringen of optimalisaties kunnen op deze manier al vanaf bij het begin worden doorgevoerd waardoor kosten achteraf worden uitgespaard
 

Een fris design dat past bij de huisstijl

Van zodra er overeenstemming is m.b.t. de voorstudie kunnen onze designers aan de slag. Een fris en uniek webdesign, dat volledig in lijn ligt met de huisstijl van het bedrijf, wordt vormgegeven. Hybride marketing staat bij Apunta voorop, vandaar dat wij vinden dat de online communicatie moet gelijk lopen met alles wat er offline wordt gecommuniceerd.
 

Tijd om te bouwen

Het webdesign is goedgekeurd? Check! Tijd om de website te laten maken in het Drupal CMS systeem. Drupal is een opensource contentmanagementsysteem (CMS) dat onder andere gebruikt wordt bij de website van Mobistar, The White House, Het Louvre, Virgin … en natuurlijk bij die van onze eigen klanten!
Het Drupal CMS-systeem laat onze klanten toe om zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen, producten, nieuwsitems toe te voegen.
 

Zichtbaar op elk toestel

De websites worden bij ons standaard gemaakt met een responsive design. Dit zorgt ervoor dat de verschillende elementen op de webpagina worden herschikt wanneer het venster groter of kleiner wordt gemaakt. Test het zelf maar door dit kader te verkleinen of te vergroten. 
Met een responsive design wordt de website goed zichtbaar op zowel een desktop, tablet of een smartphone. Naast het gebruiksgemak is het ook goed voor SEO (Search Engine Optimization). Google houdt er sinds kort rekening mee bij de positionering van de website in de zoekresultaten.
 

Goed voor Google

Onze SEO specialisten worden al van bij het begin betrokken bij het ontwerpen van uw wireframes. Iets wat in onze ogen erg cruciaal is bij het maken van een nieuwe website. Een website dient er niet alleen goed uit te zien, hij moet ook gevonden worden in de zoekmachines door uw doelgroep.
Het Drupal CMS systeem laat de klant toe om (zelf) eenvoudig een aantal SEO-elementen aan te passen zoals; Page Titles, URL’s, Meta-Descriptions, beschrijvingen van de afbeeldingen en meer. Een bijkomend SEO of SEA (Google Adwords) traject kunnen wij adviseren voor maximale zichtbaarheid in Google.

Bekijk hier onze referenties!

Ontdek onze webexpertise

Title

Subtitle