Webdesign

Het belang van professionele online communicatie kan niet genoeg benadrukt worden. Een website is zo veel meer dan een visitekaart op het web. Zowel voor KMO’s als organisaties moet de aanwezigheid op het internet de spil van de communicatie vormen. Vaak is het een eerste contactmoment voor potentiële klanten en dan moet het direct goed zitten want er is maar één kans om een goede ‘eerste indruk’ te maken.

Apunta werkt zeer gestructureerd: we luisteren naar je noden, tekenen een voorstudie uit, ontwikkelen een creatief webdesign en programmeren online tools. 

Apunta heeft bijzondere aandacht voor:

Responsive webdesign

De mobiele ervaring wordt doorslaggevend. Steeds meer mensen zijn altijd en overal online aanwezig. Responsive webdesign betekent dat je website of e-mailing zowel op tablet als smartphone optimaal leesbaar en bruikbaar is. Het is sedert enige tijd ook een element die ervoor zorgt dat je website hoger scoort in Google (SEO).

UX Design

Ofte User Experience Design. Zorgt ervoor dat je een belevingsgerichte website ontwikkelt voor je doelgroep. Met UX Design hebben je bezoekers iets aan je webdesign of online toepassing, én gebruiken ze die bovendien nog eens graag waardoor de kans groot is dat ze vaak zullen terugkeren. Verzuim je om hier aandacht aan te besteden dan zal je gebruiker afhaken en mis je je doelstellingen.

ONTDEK ONZE TECHNISCHE WEBEXPERTISE

 

Gerelateerde diensten
 

Een extra of een enig verkoopkanaal?

Gebruiksvriendelijk, Drupal CMS, Responsive & uniek design!

Maken het leven een stuk makkelijker!

Genereer meer traffic, leads en zet in op klantloyaliteit!