Zoekmachine optimalisatie

  • Beter scoren op Google
  • Meer web traffic genereren
  • Inhoud relevant maken (web copywriting & zoekwoorden)
  • Programmacode en gebruiksvriendelijkheid optimaliseren 
  • Populariteit verhogen (blog, social media, externe links…)

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kunt u de vindbaarheid van uw website, webshop of specifieke webpagina's in de zoekresultaten verhogen. We leggen de focus op Google want 95% van de Belgische bevolking gebruikt Google.

Zoekmachine optimalisatie start praktisch altijd met een uitvoerig zoekwoordenonderzoek. Het is uitermate belangrijk te weten welke de belangrijkste zoekopdrachten zijn die uw doelgroep uitvoert. Vanaf dan kunnen we starten met een nulmeting. We gaan na welke positie uw website momenteel heeft voor de belangrijkste zoekwoorden en welke conversies/leads deze opbrengen.

Page Titles, content, URL's, navigatie-elementen worden allemaal herzien i.f.v. de inzichten uit het zoekwoorden onderzoek. Uiteraard volstaat dit op zich niet. Er zijn ongeveer 200 variabelen waarmee het algoritme van Google rekening houdt bij de indexering van uw webpagina. Het vergt gecombineerde online marketing-, design- en IT-kennis om de beste resultaten te halen. In functie van uw noden bepalen we samen met u een SEO-strategie waardoor u betere organische zoekresultaten behaalt.

Ook iets voor u?

Title

Subtitle