Internet Marketing

Een website die opbrengt? Het is en blijft een zeer cruciaal element waar niet overal voldoende aandacht aan wordt besteedt. Wanneer uw website niet vindbaar is in Google kan je heel veel potentiële klanten mislopen. In eerste instantie zorgt zoekmachineoptimalisatie ervoor dat uw website vindbaar is bij uw doelgroep in de zoekmachines zoals Google. Daarnaast kan online adverteren met Google Adwords, Facebook Advertising of LinkedIn Ads uw naambekendheid, sales en imago een extra boost geven. En gelukkig bestaat er zoiets als Google Analytics! Hiermee wordt het gebruikersgedrag op de website perfect meetbaar gemaakt. Alle leads/transacties worden bijgehouden en je komt te weten welke medium welk resultaat oplevert.
 

Waardevolle inzichten dankzij Google Analytics

Meten is weten. Met een standaard Google Analytics implementatie kom je al héél wat te weten. Toch zijn er nog een aantal aanpassingen noodzakelijk om het geheel in goede banen te leiden. Met de resultaten gaan we aan de slag om de impact van de communicatie inspanningen te verbeteren zodat er een échte return on investment (ROI) ontstaat. 


Toveren met conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat uw bezoekers effectief klant worden. Het vereist een harmonieus geheel: we maken gebruik van overtuigende copy, kiezen waar nodig voor een gesegmenteerde aanpak, zorgen voor actiegerichte buttons (call-to-actions) en we gebruiken intuïtieve navigatie en een creatief design. Alles samen moet het leiden tot een overtuigend geheel, meer interactie en meer conversies.
 

Innemende verhalen verspreiden met Content marketing

Elk bedrijf moet zorgen voor een goede online aanwezigheid en nadenken over pakkende verhalen die je doelgroep kunnen boeien. Het is belangrijk om te anticiperen op vragen van potentiële klanten en vervolgens de antwoorden op een verrassende wijze te brengen via nieuwsitems, trendartikelen, video’s of presentaties. Wij stippelen een geïntegreerde aanpak uit zodat content marketing aansluit bij je SEO/SEA-traject en de social media strategie. We houden rekening met de ‘customer journey’ doorheen al die kanalen om zo meer impact te genereren.

Heb je al reeds een online partner? Geen probleem! Wij kijken graag even mee hoe we jouw online tools nog verder kunnen optimaliseren!

Ook iets voor u?

Gerelateerde diensten
 

Ga de dialoog aan met uw doelgroep!

Adverteer in zoekmachines, Facebook, LinkedIn & Twitter!

Wordt gevonden in de zoekmachines bij uw doelgroep!

Genereer meer traffic, leads en zet in op klantloyaliteit!