Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp hangt nauw samen met creativiteit, tekenen en verbeeldingskracht. Onze mensen kunnen analyseren, organiseren, informeren en communiceren, houden van taal, literatuur, maatschappij en cultuur.

De impact van conceptueel denken kan een groot effect te weeg brengen voor je communicatie. Verrassend uit de hoek komen met een ‘wow’ beeld of een opvallende lay-out kan een speciale ‘twist’ geven aan je bedrijfs- of merkidentiteit. Hierdoor kan je het verschil maken tegenover je concurrenten.
Onze grafische vormgevers beroepen zich vaak op hun buikgevoel om conceptuele visuals of designs te ontwikkelen. Naast deze intuïtieve aanpak hebben ze een uitgesproken passie voor alles wat te maken heeft met vorm.

In teamverband werken zorgt voor nog meer interactie, vernieuwende ideeën en een kritische kijk op ‘first drafts’. Grafisch ontwerp is namelijk een proces waarbij ‘zweven’ en ‘met de voeten op de grond’ met elkaar in evenwicht moeten gebracht worden. 
 

Typografie zit in onze genen 

Het is de kunst van het vormgeven en zetten van tekst, zowel voor functionele als esthetische doeleinden. Spring in het oog met een goed gekozen of zelf ontwikkelde lettertype maar vergeet de leesbaarheid niet.


Kleurgebruik differentieert

Mits doordacht gebruik kunnen kleuren je communicatie een extra ‘touch’ bezorgen waardoor je nog beter opvalt. Zet het consequent in en je wordt gegarandeerd gezien. 

OOK IETS VOOR U?

Gerelateerde diensten
 

Een frisse lay-out die rekening houdt met uw huisstijlelementen

Papier blijft een belangrijke vorm van remindercommunicatie

Spring eruit met een doordachte & aangepaste branding!

Autobelettering & gevelreclame werken imago-opbouwend

Een eenvoudig & origineel logo die herkenbaar is!

Professionele presentaties met respect voor huisstijl

Een opvallende uitnodiging in uw bus waar u niet naast kan kijken?

Video is een meerwaarde voor de hele communicatiemix

Aankleding van wanden & zuilen met de huisstijl in het achterhoofd

Stalenboxen, displays, roll-ups, wobblers,...

Visuele concepten & slogans met onderscheidende boodschappen