Wouter Vanmaercke start als Marketing Consultant bij Apunta

Wouter Vanmaercke start als Marketing Consultant bij Apunta

De brug vormen tussen een succesvolle online aanwezigheid en een samenhangend offline verhaal? Dat is de reden waarom Wouter Vanmaercke als Marketing Consultant Apunta komt versterken.

Na zijn opleiding Handelswetenschappen volgde Wouter een postgraduaat in Digitale Marketing & Communicatie aan EHSAL te Brussel. Daarna ging Wouter aan de slag bij communicatiebureau Wijs & Yonego waar hij verschillende SEA en SEO trajecten voor zowel kleinere websites als grote e-commerce spelers tot een succesvol einde bracht. Wouter zal naast zijn taak als accountmanager zijn ruime kennis als Online Marketeer verder inzetten om de klanten van Apunta te voorzien van een succesvolle online aanwezigheid.

Wouter: “Ik zie te veel bedrijven geld investeren in enkel SEO of SEA, zonder voldoende aandacht te besteden aan hun website. Wanneer je als bedrijf online wilt gaan moet je sowieso over een professionele website beschikken. Durf anders te zijn, durf uw verhaal naar buiten te brengen. SEO komt in het beste geval al aan bod bij de opbouw van een nieuwe website. Bij Apunta durven ze met hun hybride-aanpak het silo denken te overbruggen. Hybride communicatie komt zowel voort uit het online als het offline kanaal."
 

Deel dit bericht nu

Lees meer over

Nieuws