Uw professionele website laten maken door webbureau Apunta uit Kortrijk!

Laat uw dynamische website bouwen door webbureau Apunta uit Kortrijk

Nieuwe website laten maken?

BIj Apunta kan u terecht voor marketing, webdesign & webdevelopment onder één dak.

Door onze jarenlange ervaring als webbureau kunnen wij samen met u onderzoeken waarvoor uw doelpubliek naar uw website surft. Wij maken moderne en creatieve websites, aangepast aan de toptaken van uw bezoeker en waken er vanzelfsprekend over dat deze betaalbaar blijven.

Bij webbureau Apunta analyseren we ieder detail van uw website of webshop. Elke website is anders en heeft daarvoor een aangepaste structuur nodig. Gebruiken we een horizontaal of verticaal menu en hoeveel niveau's implementeren we? Welke soort content stoppen we in dit menu? Hebben we wel een zoekfunctie nodig binnen de website? Want in de meeste gevallen heeft een goed gestructureerde website geen zoekfunctie nodig!

Onze websites zijn voorzien van SEO optimalisatie waarbij we zowel werken op het vlak van content marketing als op het vlak van Google friendly codering. Ook is uw website door uzelf beheerbaar via het Content Management System (CMS) Drupal. We kunnen nog een stap verder gaan en website of webshop koppelen aan uw huidig facturatiepakket, CRM of ERP.

Indien nodig verzorgen wij de volledige online aanwezigheid van uw bedrijf. Dit gaat van het ontwikkelen van een professionele en betaalbare website, via het opzetten van newsletters tot het uitzetten van de social media strategie, al dan niet aangevuld met een stevige offline campagne.


Extra troef

U wilt een professionele website laten maken? Denk dan zeker aan een responsive webdesign. Al onze websites worden voorzien van responsive webdesign zodat ze zowel op een computer alsook op een tablet en smartphone optimaal worden weergegeven. Dit is steeds inbegrepen in de reeds scherpe prijs!

 

Deel dit bericht nu

Lees meer over

Webdevelopment / Strategie