• De rol van social media in crisissituaties

  Of het nu een natuurramp betreft of een aanslag zoals in Parijs, social media speelt meer en meer een belangrijke rol bij het leveren van informatie, het verlenen van hulp of het betuigen van steun.

 • social media advertising

  Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Als bedrijf is het dus belangrijk dat u met uw merk ook aanwezig bent daar waar de consument zich bevindt. Marketingafdelingen verhogen hun socialmediabudget om aan Social Media Advertising te doen (SMA) want deze kanalen kunnen meer en meer leads en sales met zich meebrengen. In deze blogpost bespreken we in het kort 4 belangrijke socialmediakanalen en in een reeks van opeenvolgende blogposts gaan we hier telkens dieper op in.

 • Facebook bedrijfspagina Apunta

  Elk bedrijf dat de moeite waard is, heeft tegenwoordig een bedrijfspagina op Facebook. U vraagt zich af waarom? Facebook heeft meer dan 5,8 miljoen gebruikers in België. Het zou dus niet verstandig zijn dit platform te negeren. U heeft de mogelijkheid om aan een breed publiek uw boodschap duidelijk te maken.

 • Twitter Advertising

  Online adverteren met Facebook Advertising en Google AdWords maken al geruime tijd deel uit van de hybride communicatiemix. In september 2014 werd Twitter Ads in de Benelux, als nieuwkomer, beschikbaar. Is dit nieuwe platform iets voor jou?

 • Vloggen, wasda?

  Een vlog, afkorting voor video weblog, is een variant op een blog en bestaat voor het grootste deel uit videobeelden.

 • #HowTo #Hashtag

  Je ziet ze regelmatig passeren bij tv-programma's en in de kranten: woorden en afkortingen met een # ervoor. Bijvoorbeeld #rvv (Ronde van Vlaanderen). Maar wat is een hashtag nu eigenlijk? Wie gebruikt ze? En wat is het nut? Lees verder om meer te weten te komen.

 • Online video marketing

  YouTube is een kanaal waar zelden aan gedacht wordt maar dat een ideaal middel is om beter mee te scoren in de zoekresultaten…

 • Dit jaar Facebook in de schooltas? Meester Facebook & Juf Youtube

  Hoewel sociale media deel uit maken van de dagelijkse routine bij jongeren, houden leerkrachten deze liefst veilig buiten de schoolpoort.

 • Tips om meer retweets te krijgen op Twitter

  Retweeten of het 'delen' van je Twitterbericht is heel belangrijk als je snel je bereik op Twitter wil verhogen. Hoe krijg je meer retweets? Enkele tips:

 • De Ice Bucket Challenge, een social media success

  Het succes van de ALS Ice Bucket Challenge is de natte droom van elke marketeer. Hoe komt het nu eigenlijk dat deze campagne zo'n hit is geworden?

Pagina's