Nood aan een professionele website - SEO optimalisatie inbegrepen

Nood aan een professionele website - SEO optimalisatie inbegrepen

Uw professionele website goed laten scoren in Google? Dan hebt u SEO optimalisatie nodig. Dit is een kwestie van de juiste content enerzijds en Google-friendly codering anderzijds.

Vertel daarom relevante verhalen op uw website en gebruik de juiste bewoordingen. Op welke diensten willen uw klanten beroep doen? Welke troeven kunt u hen aanreiken? Wat maakt u en uw bedrijf uniek? Waarmee scoor je? Waarin ben je goed, beter of de beste? Wees duidelijk en stel enkel zaken voor op uw website die belangrijk zijn voor uw doelgroep. Als u wilt dat uw website meer bezoekers aantrekt dan moet u sterke zoekwoorden gebruiken in titels en teksten. De Google zoekwoordplanner kan u daarbij een eind op weg helpen. Durf ook te schrappen want te veel informatie schaadt de leesbaarheid en zorgt er voor dat de kerntaken niet meer gezien worden. 

Er is ook een belangrijke taak weggelegd voor de web developers. Zij hebben de plicht om op een doeltreffende manier te programmeren waardoor uw website nog hoger kan scoren in Google. Immers SEO optimalisatie is niet enkel een zaak van content maar ook van webdevelopment.

Als webbureau maken onze web designers gebruik van de laatste technologieën waarbij heel wat extra aandacht wordt besteed aan SEO. Page title rewriting, zoekmachinevriendelijke URL's, xml sitemap en gestructureerde codering zijn slechts een aantal voorbeelden waardoor uw website nog beter zal scoren in Google. 

Onze marketeers helpen u om de juiste verhalen te ontdekken en ze in een Google-friendly jasje te gieten zodat ook uw SEO optimalisatie de hoogte inschiet.

 

Deel dit bericht nu

Lees meer over

SEO / Webdevelopment