• De bewijskracht van testimonials

  Vaak scheppen diensten of producten met ongeloofwaardige beloftes achterdocht bij de klant. Om nieuwe potentiële klanten te bereiken, is het daarom belangrijk geloofwaardig naar buiten te komen. Opleidingen of certificaten kunnen hierbij helpen maar zijn vaak niet doorslaggevend. Wat wel werkt, zijn concrete bewijzen. Aan de hand van casestudy's en nieuwsbrieven licht je toe hoe je daadwerkelijk je klant geholpen hebt. Laat ook je klant zelf aan het woord. Een testimonial van een enthousiaste klant heeft bovendien veel meer bewijskracht dan wat je zelf zegt.

 • Bijzonder boeiende blogtips

  Je blog opnemen in je marketingstrategie is een uitstekend idee, maar waar schrijf ik nu over zodat ik geloofwaardig en relevant over kom? En hoe hou ik mijn publiek geboeid?

 • Twitter Advertising

  Online adverteren met Facebook Advertising en Google AdWords maken al geruime tijd deel uit van de hybride communicatiemix. In september 2014 werd Twitter Ads in de Benelux, als nieuwkomer, beschikbaar. Is dit nieuwe platform iets voor jou?

 • Tips voor optimale e-mailmarketing: Strategie

  E-mailmarketing is nog steeds een van de sterkste online marketing kanalen en kan, mits een goede e-mailmarketing strategie, een succesverhaal worden voor jouw business. Naast de content en de layout van jouw e-mails zijn nog heel wat andere zaken van belang. Hieronder vind je enkele tips voor het opzetten van een efficiënte campagne.

 • Strak design, de basis van een goede bedrijfsblog

  Een bedrijfsblog is een uitstekend kanaal om informatie te delen over de specifieke branche waarin u actief bent. Op die manier vergroot u de betrokkenheid van uw doelgroep en het verhoogt uw positie in de zoekresultaten.

 • Tips voor optimale e-mailmarketing: content

  Het belangrijkste onderdeel van een e-mail is uiteraard de ‘content’ of de inhoud van het bericht.

  Een nieuw product, een leuke korting aanbieden of de laatste nieuwtjes versturen naar uw abonnees… De manier waarop u uw boodschap communiceert, bepaalt grotendeels het succes van uw e-mailcampagne want streven we nu eenmaal niet allemaal naar een hoog doorklikpercentage (click through rate)!?

 • Tips voor optimale email marketing: layout

  Hoewel een e-mail erg lijkt op een standaard web-pagina, kun je alles behalve weten waar en hoe het bericht zal bekeken worden.

 • Vloggen, wasda?

  Een vlog, afkorting voor video weblog, is een variant op een blog en bestaat voor het grootste deel uit videobeelden.

 • Tip van de week: Digital Content Marketing Congress 2014

  Toonaangevende (inter)nationale sprekers over de invloed van de digitale revolutie op de consument:

 • Online video marketing

  YouTube is een kanaal waar zelden aan gedacht wordt maar dat een ideaal middel is om beter mee te scoren in de zoekresultaten…

Pagina's