5 Redenen om Drupal te gebruiken

5 redenen om Drupal te gebruiken

Drupal is het content management systeem, gebouwd op PHP voor het maken van grote, flexibele, moderne websites en webshops. Bij Apunta maken we gebruik van Drupal om al onze webapplicaties te bouwen. Waarom? Wel, hier zijn 5 redenen:


HET IS KRACHTIG

Met grote kracht komt grote flexibiliteit. Drupal ziet zichzelf niet zozeer als een content management systeem, maar meer als een content management framework. Dit betekent dat het kan gebruikt worden om elk type van webapplicatie te bouwen die een content management systeem nodig heeft. 


HET IS VEILIG

Omdat Drupal een Open Source platform is, wordt de codebase zeer grondig onder de loep genomen door duizenden ontwikkelaars. Al deze verschillende ogen zorgen ervoor dat veiligheidslekken niet over het hoofd worden gezien en dit resulteert in een uitermate veilig systeem!


HET IS SEARCH ENGINE FRIENDLY

Drupal is "out of the box" al heel goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Drupal code is vrij semantisch geschreven, en de mogelijkheid om alt en title tags in te geven voor afbeeldingen en andere geuploade media, geeft je SEO een serieuze duw in de rug. Maar het briljante aan Drupal zijn de 20.000+ beschikbare modules om de functionaliteiten uit te breiden.


HET IS CUTTING EDGE

Drupal is steeds mee met de nieuwste trends is de ontwikkeling van websites. In Drupal 8 zullen alle thema's standaard responsief zijn. Het was ook het eerste grote CMS om RDF te nemen voor semantische data. Ook in-line bewerken zal kunnen in de volgende versie.


HET IS GRATIS

Drupal is 100% gratis. Je betaalt niets voor Drupal. Je betaalt geen licentievergoeding om het te gebruiken voor je website.

Reclamebureau en webbureau Apunta uit Kortrijk kan je helpen bij het bouwen van je eigen Drupal website!

 

Deel dit bericht nu

Lees meer over

Drupal